2013 m. gegužės 9 d., ketvirtadienis

5 keisčiausi dalykai, kuriuos galima išsinuomoti


Šiais laikais, kuomet ekologija iškeliama į pirmą vietą ir pradeda populiarėti antivartotojiška pasaulėžiūra, žmonės stengiasi materialinę vertę turinčius daiktus paversti daugkartinio naudojimo. Ko gero, dėka tokios pasaulėžiūros ir, be abejo, žmonių finansinės būklės, imtasi siūlyti tokias paslaugas, kaip trumpalaikė nuoma.
Šiomis dienomis yra nemažai daiktų ar paslaugų, kurias galima išsinuomoti neilgam, nustatytam laikui. Tai gali būti dviračių, statybinių įrankių, automobilių ar pobūvių salių ar apartamentų trumpalaikė nuoma.
Tačiau pasaulyje yra dalykų, kurių net nesugalvotumėte išsinuomoti. Taigi, pateikiame keisčiausių galimų išsinuomoti dalykų sąrašą.
1) Paparaciai. Ar kada pagalvojote, jog savo malonumui galėtumėte išsinuomoti tuntą jus apspintančių žmonių su fotoaparatais? Taip, tokia paslauga išties teikiama. Jei norite pasijusti kaip įžymybė, turite galimybę išsinuomoti paparacius. Žinoma, skamba komiškai, tačiau vakarėlio, mergvakario ar bernvakario praskaidrinimui tai puiki pramoga.
2) Ožkos. Ko gero jums net nekilo mintis pasinaudoti trumpalaike nuoma, išsinuomojant ožką... Ši paslauga išties yra populiari tarp žmonių, norinčių apvalyti savo žemės sklypą nuo žolių ir kitos augmenijos. Kadangi ožkos ėda ne tik žolę, bet ir nuskabo krūmus, jų paleidimas žemės sklype kainuoja kur kas mažiau, nei specialios technikos nuomojimas sklypo valymui. Taigi, tai puiki ir ekologiška idėja.
 3) Įžymybės. Tarkime, esate susižavėjęs Vyteniu Pauliukaičiu ar Jurijumi Smoriginu ir norėtumėte praleisti dieną jų kompanijoje. Ar ryžtumėtės už tam tikrą sumą išsinuomoti jų draugiją? Tokia paslauga JAV išties populiari, tačiau finansinių išteklių tam turi ne kiekvienas.
4) Karstas. Žinoma, mintis nejuokinga, tačiau Amerikoje yra siūloma paslauga, kuomet galima išsinuomoti karstą. Kaip žinia, laidojimo išlaidos nemenkai kainuoja, todėl Amerikos laidojimo paslaugų tarnybos siūlo išsinuomoti karstą šarvojimo laikui. Karstuose įmontuota speciali kapsulė po atsisveikinimo su mirusiuoju kartu su palaikais išimama iš karsto, na o jis naudojamas pakartotinai.
5) Moksliškai įrodyta, jog gyvūnai padeda susitvarkyti su depresija, mažina spaudimą ir gerina imunitetą.  Tačiau ne visi žmonės yra pasiruošę tapti gyvūnėlių savininkais. Taigi, vienas iš keistų būdų pasinaudoti trumpalaike nuoma - tai išsinuomoti šunį, katiną ar kitą jums patinkantį gyvūną. Gyvūną išsinuomoti galite valandai, dienai ar ilgesniam laikui. Viskas priklauso nuo jūsų poreikių ir gebėjimo būti atsakingais. Išsinuomoję šunį, su juo galite eiti pasivaikščioti, žaisti, pašerti. Tai vadinama savotiška terapija. Tačiau neturite jausti pernelyg didelio nuovargio. Toks nuomos variantas turėtų būti malonus. Įdomu, kiek jis malonus gyvūnui?...


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą