2013 m. gegužės 16 d., ketvirtadienis

Akiniai nuo saulės pagal veido formą


Kad ir kaip žmonėms patinka karšta vasaros saulė, svarbu žinoti, jog ji ne visada naudinga. Kartais būtent dėl saulės žmonės turi problemų su savo neįkainojamu turtu – sveikata. Tam, jog kaitrėjant saulutei jų išvengtų, žmonės saugosi. Skirtingos apsisaugojimo priemonės apsaugo skirtingą kūno dalį. Pavyzdžiui apsauginiai kremai saugo mūsų odą, skrybėlė apsaugo nuo saulės smūgio. Mūsų akis gali apsaugoti kokybiški akiniai nuo saulės. Žinoma, jie turėtų negadinti žmogaus išvaizdos, todėl akinių rėmelius derėtų rinktis pagal savo veido formą.
Jeigu jūsų veidas ovalus – jums pasisekė, kadangi jums tiks bet kokie akinių rėmeliai. Jei jums patinka dideli, apvalūs akiniai – rinkitės būtent tokius, jie tikrai nesugadins jūsų išvaizdos. Jeigu norite siaurų akinių, žinokite, jog ir tokie rėmeliai puikiai jums tiks. Turintys ovalų veidą žmonės, gali džiaugtis tuo, jog gali drąsiai eksperimentuoti renkantis akinius nuo saulės. Kiekvieną vasarą jų išvaizda gali skirtis, kadangi akiniai yra vienas iš svarbiausių žmogaus veido akcentų.
Jei jūsų veidas yra apskritimo formos, derėtų pasirinkti tokius akinių rėmelius, kurie vizualiai pailgintų ir paplonintų veidą. Tokią funkciją gali atlikti platesni, kvadrato arba stačiakampio formos akinių rėmeliai užapvalintais kampais. Taip pat naudinga žinoti, jog akiniai, paslepiantys antakius, vizualiai pastumia akis į viršų, todėl veidas tampa ilgesnis ir plonesnis, o tokio efekto ir turėtų siekti žmonės, turintys apvalų veidą.
Jeigu jūs priklausote žmonių grupei, kurių veidai yra kvadrato formos, turėtumėte rinktis tokius akinius nuo saulės, kurie sušvelnintų tokio veido bruožus. Švelniai lenktų formų akiniai gali padėti tai padaryti. Kampuoto veido savininkai gali drąsiai rinktis katės akių formos bei klasikinius ovalius akinius. Katės akių formos akinių rėmeliai suteiks jūsų akims katinišką žvilgsnį ir paslėps veido kampuotumą.
Tiems, kurių veidas yra pailgos formos, rekomenduojama vizualiai jį sumažinti, labiau suapvalinti. Jei jūs turite būtent tokį veidą, akinių rėmelius rinkitės atsargiai, kadangi pasirinkus netinkamą modelį galite dar labiau pailginti savo veidą, o juk jūsų tikslas jį sumažinti. Tai padaryti jums padės dideli, stačiakampio formos akiniai, kurie uždengs didesniąją veido dalį.
Trikampio formos veidą turintys žmonės turėtų pasirinkti tokius akinius nuo saulės, kurie išryškintų akių liniją ir sušvelnintų veido formą. Svarbiausia yra išlaikyti proporcijas ties žandikaulio linija. Galite pabandyti vasarą pasidabinti akiniais, kurių viršutinė linija yra tiesi arba katės žvilgsnio akinius ir tikrai neliksite nepastebėtas.
Kiekvienas vasarą nori atrodyti gražiai, todėl į akinių pasirinkimą reikia atkreipti daug dėmesio. Žinoma, svarbiausia yra kokybė ir apsaugos lygis, tačiau išvaizda taip pat yra svarbi. Renkantis akinius nuo saulės geriau nesivaikyti naujausių mados tendencijų, o atkreipti dėmesį į tai, kaip jūs atrodote su išsirinktais akiniais. Juk tikrai nenorėtumėte sugadinti savo vasariškos nuotaikos išgirdęs iš aplinkinių, jog jūsų akiniai tik gadina išvaizdą. Pasitikime vasarą gražūs!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą