2013 m. gegužės 26 d., sekmadienis

Trumpalaikė nuoma: įspūdžiai ir patarimai


Dažnas žmogus, paklaustas ar jau yra pasinaudojęs trumpalaikės nuomos paslauga, atsakytų, jog jau naudojosi ir ne vieną kartą arba planuoja ja pasinaudoti. Tų, kurie jau yra naudojęsi šia populiaria paslauga galėtų papasakoti kaip rinkosi objektą nuomai ir kas įtakojo jo pasirinkimą. Taip pat iš tokio žmogaus galėtume sulaukti naudingų patarimų bei įspūdžių apie paslaugą, jos kokybę.
Bene dažniausiai žmonės nuomojasi sodybą ar pirtį užmiestyje norėdami ten atšvęsti kokią nors šventę. Pagal šventę žmonės renkasi ir sodybą, kadangi skirtingose šventėse dalyvauja skirtingas kiekis žmonių. Pavyzdžiui žmonės, ieškoję sodybos savo vestuvių puotai dalinasi pačiais geriausiais įspūdžiais, kadangi sodybos, kuriose galima rengti tokią didelę šventę yra gražios, jų aplinka neretai apstulbina lankytojus. Taip pat žmonės, jau patyrę sodybos vestuvėms paieškos vargus, gali duoti naudingų patarimų. Pirmasis ir bene svarbiausias patarimas yra pradėti paieškas iš karto nustačius šventės datą. Tai yra savaime suprantamas patarimas, kadangi pačios geriausios sodybos kainos ir kokybės atžvilgiu gali būti rezervuotos netgi visiems metams į priekį. Jeigu paieškos bus pradėtos per vėlai, norima sodyba gali būti išnuomota. Dar vienas svarbus patarimas yra bent jau apytiksliai apskaičiuoti kiek svečių dalyvaus šventėje. Tai yra svarbu, kadangi kiekviena sodyba gali apnakvindinti skirtingą svečių skaičių. Dar vienas, ganėtinai įdomus,  patarimas yra sužinoti, kurie kambariai yra skirti jauniesiems bei  tėvams. Tikriausiai visi žino, jog jaunieji bei jų tėvai nueina ilsėtis pirmieji. Jeigu jums pasakys, jog šie kambariai yra virš arba šalia pokylių salės, apsvarstykite ar tikrai jūs ir jūsų tėvai norės ten nakvoti, juk visi likę svečiai gali dar ilgai linksmintis salėje, o tai miego nepagerina.
Kartais  žmonės nuomojasi pirtį užmiestyje tam, kad atšvęstų savo gimtadienį. Dažnai pirties trumpalaikės nuomos kaina priklauso nuo patalpų kokybės. Kartais žmogus, išsinuomavęs pirtelę už tikrai nedidelę kainą lieka nusivylęs, kadangi ji gali būti visiškai kitokia, negu tikėtasi. Pirties patalpa gali būti aprūkusi juodais dūmais, salė gali būti šalta, patalpos miegojimui taip pat gali būti nešildomos. Tuo derėtų pasidomėti iš anksto, kadangi tokios sąlygos nuvils ne tik jus, bet ir jūsų šventėje dalyvaujančius svečius. Dar vienas svarbus pirties atributas yra vanduo. Išsiaiškinkite ar šalia jos yra upė ar tvenkinys, o jeigu jų nėra, ar yra galimybė gauti kubilą. Taigi, renkantis pirtį trumpalaikei nuomai svarbu sužinoti visas smulkmenas tam, jog netektų nusivilti.
      Taigi, kiekvienas jau naudojęsis trumpalaikės nuomos paslauga gali pasidalinti vertingais patarimais bei savo įspūdžiais. Taip pat kiekvienas naudojęsis šia paslauga gali drąsiai teigti, jog norint gero rezultato neverta taupyti, kadangi geros patalpos šventei kainuoja daug daugiau už nusivilti verčiančias patalpas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą